maandag 1 augustus 2016

maandag 1 augustus 2016


foto`s
De foto`s die we maken , maken we voor de gasten en de vrijwilligers. Ik heb het over we want het is na een week een vergaarbak vol foto`s van vrijwilligers, zelfs van gasten. Om hier goed mee om te gaan worden ze geselecteerd en een groot aantal op dvd gezet. We hebben met ouders en verzorgers de afspraak gemaakt om alleen leuke en spontane en respectabele foto`s te gebruiken. Deze zijn alleen bestemt voor gebruik voor weblog van HL vakantieweek. Graag respect hiervoor.

                                                   Even de fietsen proberen.

De fietsen konden vandaag opgehaald worden, maar het weer zit in een wisselvallige fase.  Ook in de middag toen er een speurtocht was georganiseerd. Een parcours met allerlei opdrachten door de grote achtertuin van de boerderij. Gokken bij Jolanda met "balletje-balletje" het beruchte spel o.a. te spelen bij Amsterdam Centraal. Bij Jolanda ging het er een stuk vriendelijker aan toe. Maar toch was ze voor vele onnavolgbaar. Bij de laatste opdracht die eigenlijk helemaal geen opdracht was maar een ijssalon waar Leon met assistentie van Marjoleine voor iedereen een geweldig lekker ijsje toverde. Maar zoals altijd na regen komt zonneschijn dus met een groep laat in de middag nog even op de stalen ros. Je raad nooit waar naar toe, een ijsje eten in Mierlo, hoezo verwent.
 
 
 
 
In de avond was er een fotoshoot gepland voor een knutselproject.  Dat was lachen, gieren, brullen.
Allemaal verkleed op de foto. Van de gasten is een foto persoonlijk  gemaakt, ook een met de begeleider. Ze mochten een foto uit kiezen die ze in een zelf geknutselde lijst plaatsen.

Geen opmerkingen: