dinsdag 21 juli 2015

dag 3 Een drukke dag.



masterclass Froukje &  Romy

Een drukke dag!

De zon doet een poging om het vandaag te winnen van de wolken. We hopen dat het lukt,
want we hebben namelijk een vol programma.
Knutselen, fietsen, winkelen, zwemmen en het
spektakel de bonte avond. En dan nog eten. Van veel gasten en vrijwilligers een favoriete bezigheid. Maar die veel verzet moet veel eten, liefst zoveel mogelijk dingen door elkaar. Mijn tafelgenoot begint met een eierkoek, dan een bruine boterham met pindakaas,  verder twee plakjes peperkoek met 
even wachten
aardbeien met veel suiker.een broodje worst met tomaat en eindigen met een dubbele snee met gekleurde hagel en chocolade hagel door elkaar. Drinken; appelsap, melk, koffie met veel melk en suiker, en had nog een flesje met enge-kleurlimonade waar de boel afgeblust werd. Zo mager als een panlat dus word gelijk omgezet in energie, heel veel energie.
Stuiterballen energie dit is een ernstige vorm. Een vorm die geen vermoeidheid kent, wel klap van de hamer, komt ineens.

masterclass 2

wij gaan voor minstens 30 km

op weg


laatste instructies

Iedereen kan zijn dag inplannen, de een prefereert rust de ander actie. Geweldige vinding de rolstoelfiets. Rolstoel op plateau achter het fietsgedeelte met elektrische ondersteuning. Wel wennen voor de gast die in de wind voorop zit, de sturende wielen zitten vrij ver naar achteren, lijkt op het gevoel van een personenbus waar de chauffeur ook voor de wielen zit. Maar die heeft het zelf in de hand, op de rolstoelfiets ben je overgeleverd.


naar het dorp


met zijn alle

 

                                                                                                                                                                       

lekker water
dag

K4

Geen opmerkingen: