zaterdag 6 augustus 2016

Donderdag 4 aigustus, Clown Kiko.

Kleine oogjes in de ochtend, laat naar bed, maar wat een feest. Maar ook voor Marijn van Geel is het een bijzondere dag. Zoveel blije gezichten zowel bij de gasten als bij de vrijwilligers. Het was nu ook de eerste keer dat bij de bezoekers dag ook de vrijwilligers iemand uit konden nodigen. Die wisten helemaal niet wat ze konden verwachten, vonden het heel bijzonder.

 Het is ook erg uniek dat een groep tussen de 25 en  30 mensen met een beperking door vrijwilligers gratis (alleen inschrijfgeld)een vakantie krijgen aangeboden. De locatie, eten en drinken, vervoer, zakgeld alles word betaald. Het grootste deel hoest de Rommelmarkt op, Een gedeelte de  Kringloopwinkel `goed voor mensen` in Woensdrecht. Allerlei lokale sponsors die we later zullen noemen. Als we er een vergeten zou dat erg slordig zijn.


De grote verrassing vandaag was clown Kiko voor een optreden en een workshop circus. Aandachtig volgde de gasten de grappen en grollen van de clowns act. Een uitvoering speciaal op het niveau van onze gasten. Ze gingen helemaal op in het optreden van bijna 2 uur.

Daarna een circus workshop de rest van de middag. Zien bewegen doet bewegen. Iedereen deed mee.

 


Geen opmerkingen: